Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Misiunea noastră este aceea de schimbare a „conceptului” și „optica” despre îngrijirea și sănătatea mâinilor și unghiilor, prin abordări noi, inovative, care nu au fost expuse și oferite populației, de a oferi mâini și unghii sănătoase și frumoase, dezvoltând astfel o cultură în domeniul îngrijirii mâinilor și unghiilor.

În cadrul salonului, clienții sunt tratați cu profesionalism, iar în funcție de tipul de unghie, li se aplică tratamentul corespunzător și sunt îndrumați în ceea ce privește serviciul căruia li se potrivește cel mai mult. Un alt aspect pe care ne concentrăm este introducerea pe piață a conceptului de SPA pentru mâini și unghii. Tratamentele se bazează pe principiul relaxării și stării de bine. Diagnosticarea tipului de unghie ajută clientul să primească exact tipul de tratament care i se potrivește și de care are nevoie pentru a se bucura de mâini și unghii perfecte.
Dorim ca toți clienții, pe lânga unghiile frumoase să se bucure și de mâini și picioare frumoase. Nu realizăm doar unghii, ci vom avea grijă și de pielea mâinilor și picioarelor dumneavoastră.

Manichiura SPA reprezintă sănătate și relaxare, iar serviciile de înfrumusețare în domeniul manichiurii-pedichiurii SPA au în vedere asigurarea unui ideal de îngrijire pentru fiecare client în parte. Ne dorim ca fiecare client să beneficieze de un tratament personalizat în funcție de tipul de unghie, iar atunci când unghia o cere, să fie chiar schimbat. O manichiură impecabilă și o pedichiură îngrijită, reprezintă premisele stării de bine afișate în exterior și resimțite în interior.

MERIȚI UN TRATAMENT SPECIAL, UNGHII SĂNĂTOASE, FRUMOASE ȘI PIELE CATIFELATĂ ȘI STRĂLUCITOARE!