Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Manichiura

Manichiura SPA reprezintă răsfăţul suprem pentru mâinile tale. Complexul de produse folosite de noi pune accentual atât pe aspect, cât şi pe îngrijire. Manichiura SPA întrunește atât cosmetica, cât și arta. Aceasta reprezintă sănătate și relaxare, iar serviciile de înfrumusețare în domeniul manichiurii au în vedere asigurarea unui ideal de îngrijire pentru fiecare client în parte.

Detalii

Pedichiura

Sistemul special de pedichiură SPA, reînnoiește, curăță și recondiționează pielea picioarelor, dar și relaxează profund, datorită masajului special din timpul tratamentului. Efecturarea unei pedichiuri SPA periodice căreoa i se oferă o îngrijire specială, vă va reconforta.

Detalii

Nails Art

Știm cu siguranță că manichiura vă poate ajuta să vă exprimați mai bine personalitatea. Astfel, folosirea unui lac de unghii sau a unui gel în culorile favorite, constituie accesoriul perfect ce vine în completarea ținutei și are rolul unei declarații de stil.

Detalii

Masaj si SPA

Manichiura și pedichiura SPA presupune o îngrijire mai complexă atât a unghiilor, cât și a pielii și se bazează pe 4 etape: exfoliere, revitalizare, regenerare și protectie pe termen mai lung.

Detalii

Tratamente

Sistemul special de SPA reînnoiește, curăță și recondiționează pielea, dar și relaxează profund, datorită masajului special din timpul tratamentului.

Detalii

Cosmetica

Cosmetica este domeniul cu ajutorul căruia se pot transforma oamenii , îmbunătățindu-și imaginea, devenind mai frumoși și mai împăcați cu sine. Cosmetica este un termen care defineşte îngrijirea, menținerea și înfrumusețarea corpului uman, precum și întârzierea apariției semnelor bătrâneții.

Detalii